Δωρεάν Online Εισαγωγικό Σεμινάριο – Start NLP!

NLP εκπαίδευση
Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Καλώς ήρθατε στο δωρεάν online εισαγωγικό σεμινάριο - Start NLP!

Αυτό είναι ένα εισαγωγικό σεμινάριο στο Νευρο-γλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) για αρχάριους. Μέσα σε αυτό το σεμινάριο θα μάθετε κάποιες από τις θεμελιώδεις ιδέες και προσεγγίσεις που διδάσκουμε στην πιστοποιημένη εκπαίδευση NLP Coach Practitioner του Athens NLP Studies.

Και ο σκοπός του δωρεάν σεμιναρίου - Start NLP! είναι διπλός:

  1. Να σας δώσει έναν νέο τρόπο σκέψης για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε και να πετυχαίνετε περισσότερα από όσα θέλετε στην ζωή σας.
  2. Να σας βοηθήσει να αποφασίσετε και να κάνετε το επόμενο βήμα και να γίνετε ένας πιστοποιημένος σύμβουλος Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού, ολοκληρώνοντας την πιστοποιημένη εκπαίδευση NLP Coach Practitioner.

Γιατί προσφέρουμε το εισαγωγικό σεμινάριο Start NLP! δωρεάν;

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν να μάθουν περισσότερα για το NLP, όμως δεν γνωρίζουν από που να ξεκινήσουν και ποιον δρόμο να επιλέξουν. Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εκπαιδεύσεις στο NLP, και για να βρείτε την καλύτερη και κατάλληλη εκπαίδευση για εσάς, μπορεί είναι αρκετά δύσκολο και χρονοβόρο. Και θέλουμε να κάνουμε αυτήν την απόφαση εύκολη για εσάς!

Πολλές φορές, δεν είναι πάντα εύκολο για εσάς να μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα δωρεάν εισαγωγικό σεμινάριο, άλλωστε τον τελευταίο 1,5 χρόνο οι μετακινήσεις είναι δύσκολες για όλους μας. Οπότε, αποφασίσαμε να φέρουμε το εισαγωγικό σεμινάριο Start NLP! κατευθείαν σε έσας και να το απολαύσετε από την άνεση του σπιτιού σας όποτε εσείς θέλετε. 

Το NLP είναι μια καινοτόμος μέθοδος και συλλογή τεχνικών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, manager, coach, ψυχολόγος, σύμβουλος επιχειρήσεων, ιατρός, δάσκαλος, γονιός ή όποιον άλλον ρόλο έχετε. Οι δεξιότητες και οι τεχνικές του NLP έχουν διδαχθεί ανά τον κόσμο και μελετηθεί από ανθρώπους από πολλά και διαφορετικά επιστημονικά και ακαδημαϊκά υπόβαθρα.

Το να γίνετε ένας Coach που χρησιμοποιεί τεχνικές NLP, είναι μια επαγγελματική οδός που θα σας ανταμείψει όχι μόνο οικονομικά αλλά κυριώς συναισθηματικά. Το να βοηθάτε τους πελάτες σας να πετυχαίνουν τους στόχους τους, δίνει σε κάποιον μια αίσθηση πληρότητας και είναι τιμή να συμμετέχετε ενεργά στο ταξίδι ανάπτυξης του άλλου. Έχετε θετικό αντίκτυπο στην ζωή του άλλου, και επίσης έχετε όλα τα εργαλεία για να δημιουργήσετε άριστα αποτελέσματα και στην δική σας ζωή!

Και αυτό είναι απλά ένα εισαγωγικό σεμινάριο στο NLP. Κατά την διάρκεια της πιστοποιημένης εκπαίδευσης NLP Coach Practitioner θα εκπαιδευτείτε σε πολλές παραπάνω τεχνικές για να χρησιμοποιείτε στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει 4 ακουστικά αρχεία τα οποία συνοδεύονται από μια παρουσίαση της θεωρίας σε μορφή pdf, που μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή, στο tablet ή το κινητό σας. Και την οποία θα βρείτε στο Μάθημα 1.

Πιο συγκεκριμένα στο εισαγωγικό σεμινάριο Start NLP! θα μάθετε για:

  1. την Ιστορία του NLP
  2. τους Ορισμούς του NLP
  3. τις Πρακτικές εφαρμογές του NLP
  4. τις Ζώνες άνεσης και ασφάλειας
  5. την Ενδυνάμωση
  6. το Μοντέλο Επικοινωνίας NLP
  7. την Αντίληψη είναι και η Προβολή
  8. την Σύνδεση Νου & Σώματος
  9. την Ευθύνη για την Αλλαγή
  10. τα 4 στάδια της Μάθησης
  11. την Αριστεία
  12. την ύλη της πιστοποιημένης εκπαίδευσης NLP Practitioner 
  13. τους Φορείς Πιστοποίησης
  14. και πολλά παραπάνω...

Πώς να έχετε πρόσβαση στο εισαγωγικό σεμινάριο Start NLP!;

Για να ξεκινήσετε το σεμινάριο τα βήματα είναι απλά:

  1. Πατήστε το κουμπί "Enroll Now"
  2. Πατήστε το κουμπί "Login to Enroll"
  3. Κάντε register στο site μας έτσι ώστε να δημιουργήσετε τον δικό σας λογαριασμό (username, email και password), αν έχετε ήδη λογαριασμό απλά κάντε login με τo email και το password σας.
  4. Με το που συνδεθείτε, πατήστε το κουμπί "Take this Course"
  5. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!
  6. Για όποιες απορίες ή τεχνικά θέματα σχετικά με το εισαγωγικό σεμινάριο Start NLP!, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@athensnlp.gr

Είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε αυτό το δωρεάν σεμινάριο στο NLP πολύ εποικοδομητικό και θα έχει ένα θετικό αντίκτυπο στην ζωή σας, ώστε να κάνετε το επόμενο βήμα και να συνεργαστώ μαζί σας στην πιστοποιημένη εκπαίδευση NLP Coach Practitioner

Σημαντική Σημείωση: Το Start NLP! είναι ένα εισαγωγικό σεμινάριο, όχι μια πιστοποιημένη εκπαίδευση. Δεν παρέχεται καμία πιστοποίηση ή βεβαίωση παρακολούθησης μετά την ολοκλήρωση του. Η πιστοποίηση δίνεται μόνο μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της πιστοποιημένης εκπαίδευσης NLP Coach Practitioner του Athens NLP Studies.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους που οι άνθρωποι συμμετέχουν στις εκπαιδεύσεις μας είναι να μάθουν το πως να είναι η καλύτερη έκδοση του εαυτού τους τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα, οπότε επικοινωνήσετε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας είτε καλώντας στο +30 6981232244 για να σας δείξουμε τον τρόπο, άλλωστε στο Athens NLP Studies "Αποστολή μας, είναι η Επιτυχία σας".

Ας ξεκινήσουμε!

Ελεάννα Μαυρουδάκη

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), της μεθόδου Time Line Techniques & Ύπνωσης (Master Level)

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της μεθόδου Time Line Therapy®

Personal Growth Coach

NLPEA, ABNLP, ABH, TLTA®, EMCC, AC