Online NLP Σεμινάριο – Δημιουργώ Τώρα το Ιδανικό μου Μέλλον!

Online nlp

Ένας οδηγός 6 εβδομάδων για να δημιουργήσετε τώρα το ιδανικό σας μέλλον!

Αυτό το Online NLP σεμινάριο που βασίζεται στις αποδεδειγμένα αποτελεσματικές τεχνικές του Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP) και του Evidence-based Coaching οι οποίες έχουν βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να αποκτήσουν αυτά που επιθυμούν στην ζωή τους.

Όλα αρχίζουν από την εστίαση!

Αυτό το ακουστικό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί μέσα σε 6 εβδομάδες, ωστόσο μπορείτε να το ολοκληρώσετε στον δικό σας χρόνο που είναι και ο ιδανικότερος για εσάς. Απλά, να προγραμματίζετε χρόνο για να ολοκληρώνετε τις εργασίες και να ακούτε τα μαθήματα, έτσι ώστε να προχωράτε με κατεύθυνση το Ιδανικό σας Μέλλον.

Κάθε εβδομάδα είναι σχεδιασμένη για να καθοδηγήσει μέσα από την διαδικασία απόκτησης διαύγειας γύρω από το όραμα της ιδανικής σας ζωής, επιλέγοντας έναν στόχο που θα σας οδηγήσει πιο κοντά στο όραμα σας, δημιουργώντας ένα βήμα προς βήμα πλάνο δράσης για να σας βοηθήσει να πετύχετε αυτόν τον στόχο, και στην συνέχεια να αναπτύξετε μια νοοτροπία επιτυχίας και παραγωγικές συνήθειες που θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε κινητοποιημένοι και να διατηρήσετε την δυναμική σας παρά τα όποια εμπόδια και δυσκολίες προκύψουν.

Κάθε μάθημα περιέχει ένα ακουστικό αρχείο διάρκειας μεταξύ 60 – 90 λεπτών. Σε κάθε μάθημα υπάρχει ένα φύλλο εργασιών με αρκετές ασκήσεις για να ολοκληρώσετε. ΠΡΩΤΑ όμως να ακούτε το ακουστικό πρόγραμμα. Κατά την διάρκεια των ακουστικών προγραμμάτων μπορείτε να κάνετε παύσεις για να ολοκληρώσετε τις ασκήσεις. Οι ασκήσεις της εβδομάδας θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέσα στην εβδομάδα που ακούτε το κάθε πρόγραμμα. Οι ασκήσεις της κάθε εβδομάδας θα σας πάρουν περίπου 1-3 ώρες για να τις ολοκληρώσετε.

Για όποιες απορίες ή τεχνικά θέματα σχετικά με το Online NLP σεμινάριο, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο info@athensnlp.gr

Χρήσιμες Πληροφορίες για μια πολύ καλή αρχή!

  1. Ολοκληρώστε όλα τα βήματα με την σειρά που σας δίνονται. Κάθε μάθημα έχει δομηθεί σε αυτά που έχετε μάθει και τις ασκήσεις που έχετε ολοκληρώσει προηγουμένως.
  2. Μην παραλείπετε βήματα. Ακόμη κι αν γνωρίζετε ποιος είναι ο στόχος που θέλετε να πετύχετε, να ακούστε τα προγράμματα 1 & 2 και να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες. Έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίσουν ότι όντως ο μεγάλος & φιλόδοξος στόχος σας είναι σε ευθυγράμμιση με το όραμα του ιδανικού σας μέλλοντος.
  3. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ολοκληρώσει όλες τις εργασίες. Είναι καλό να προχωράτε προς τον στόχο σας χωρίς άγχος και πίεση.
  4. Να διαβάζετε τον πρόλογο του κάθε μαθήματος. Κάθε μάθημα έχει ένα κείμενο που θα σας δίνει τις βασικές ιδέες για το τι θα μάθετε, χρήσιμες πληροφορίες για τις εργασίες και που θα πρέπει να εστιάσετε για καλύτερα αποτελέσματα.
  5. Να έχετε υπομονή. Μέσα στις επόμενες 6 εβδομάδες, θα σας ζητηθεί να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας και να κάνετε πράγματα και δράσεις που δεν είχατε κάνει μέχρι τώρα.
  6. Επικοινωνήστε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε και να γιορτάσουμε μαζί σας την επίτευξη των στόχων σας. Θα χαρούμε να λάβουμε το feedback σας στο info@athensnlp.gr

Ελάτε μαζί μας σε αυτό το μοναδικό Οnline NLP σεμινάριο για να μάθετε βήμα προς βήμα το πως να προχωρήσετε προς την υλοποίηση του ιδανικού σας μέλλοντος με απόλυτη ευθυγράμμιση, εσωτερική αρμονία και κινητοποίηση!

Ας ξεκινήσουμε!

Ελεάννα Μαυρουδάκη

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Νευρο-γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), της μεθόδου Time Line Techniques & της Ύπνωσης (Master Level)

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια της μεθόδου Time Line Therapy®

Personal Growth Coach

NLPEA, ABNLP, ABH, TLTA®, EMCC, AC

 

Introduction

1
Δείτε το video

1η Εβδομάδα - Προσδιορίζω το ιδανικό μου μέλλον!

1
Προσδιορίζω το ιδανικό μου μέλλον!
1:17:42

2η Εβδομάδα - Επιλέγω το μεγάλο & φιλόδοξο στόχο μου!

1
Επιλέγω το μεγάλο
1:15:49

3η Εβδομάδα - Δημιουργώ το πλάνο δράσης της επιτυχίας μου!

1
Δημιουργώ το πλάνο δράσης της επιτυχίας μου!
1:27:28

4η Εβδομάδα - Δημιουργώ μια νοοτροπία επιτυχίας!

1
Δημιουργώ μια νοοτροπία επιτυχίας!
1:19:12

5η Εβδομάδα - Ισχυροποιώ την πρόοδο της επιτυχίας μου!

1
Ισχυροποιώ την πρόοδο της επιτυχίας μου!
1:11:21

6η Εβδομάδα - Ζω το ιδανικό μου μέλλον!

1
Ζω το ιδανικό μου μέλλον!
40:57

Bonus - Καθοδηγούμενος οραματισμός επίτευξης στόχων!

1
Καθοδηγούμενος οραματισμός επίτευξης στόχων!
17:40
Get course
Enrolled: 50 students
Duration: 6 εβδομάδες
Lectures: 8
Level: Beginner